Albert heijn kerstbox

Nouuuuu, die Albert Heijn kerstbox is dit jaar best een toppertje, maar of hij spannend is … lees ’t hier! Als je het ons vraagt, vind toute Nederland het hele diner lekker!!! Een box met klassiekers.

Ontdek nu gauw wat er in deze Albert Heijn kerstbox zit:

 

Albert Heijn kerstbox

Albert heijn kerstbox

In de Allerhande Kerstbox zitten alle zaken die je nodig hebt voor een 4 gangen kerstdiner.

1: Amuse =  frisse gazpacho,
2: Voorgerecht = gerookte zalmtartaar
3: Hoofdgerecht hertenbiefstuk
4: Nagerecht = brownietaart met warme kersen en mascarpone … JAMMMMMMIIIEEEEEE

De mening ban de foodboxgirls over de Albert Heijn kerstbox:
Sja, wie lust dit niet? Onze mening van de Allerhande kerstbox is dan ook, dat hij super lekker is. Het is dan ook naar ons idee een kerstbox die bijna niet kan mislukken. Vooral als jij niet weet of jouw gasten wel alles lusten, of als je te maken hebt met kids, kies dan voor deze kerstbox.

Maar spannend is de Albert Heijn kerstbox niet! De inhoud ligt vrij voor de hand. En ok, wij als girls willen lekker koken binnen afzienbare tijd, maar naar ons idee zou je voor kerst toch net jezelf wat meer willen uitdagen of niet?

Heb jij dat idee ook? Kies dan niet voor de Allerhande kerstbox, maar ga bijvoorbeeld voor de Hello Fresh Kerstbox. Ontdek hier wat er in deze kerstbox zit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*