Foodbox bestellen – tips

Hoe werkt het bestellen van een foodbox?

Foodboxen zijn steeds populairder zowel in Nederlang als over de grenzen. Ook de keuze wordt met de dag uitgebreider. Er zijn maaltijdboxen, snackboxen, drankboxen, partyboxen, borrelboxen, fruitboxen, ontbijtboxen en ga zo maar door… Hoe werkt dat foodbox bestellen eigenlijk? Globaal is dat bij iedere aanbieder hetzelfde en dat lichten we graag even toe. Zo wordt het voor jou makkelijker een keuze te maken en weet je waar je op moet letten. Lees je met behulp van dit artikel een beetje in en je weet zeker dat je een juiste (maaltijd)box vindt.

Hoe werkt het Foodbox bestellen?

Je weet nooit of je direct enthousiast bent over de inhoud van een box, hoe goed en mooi het ook uitgelegd wordt op de (vergelijkings-)site. Daarom hanteren de meeste boxen een abonnement waarbij je eerst de box één of twee keer thuisbezorgd krijgt.

Gedurende deze periode leer jij de box kennen en vervolgens kun je jouw abonnement voortzetten of overgaan op een andere box. Let tijdens de uitprobeer weken goed op de haalbaarheid van de recepten. Iedere box heeft een focus; denk bijvoorbeeld aan biologisch, snel klaar of extra vers. Afhankelijk van jouw tijd/kookkunsten of bijvoorbeeld ruimte in je keuken kan je jouw keuze maken.

Een belangrijk aandachtspunt om niet te vergeten is de dag van levering. Is woensdag bijvoorbeeld jouw vaste tennis-avond, zoek dan een andere geschikte afleverdag. De keuze van de uiteindelijke box kan hier zelfs door bepaald worden. Wel een voordeel is dat er door de meeste grote partijen veel in de avond en in het weekend geleverd kan worden plus dat er meerdere opties mogelijk zijn.

Heb je leuke buren? Altijd handig! De meeste boxen kunnen namelijk ook bij je buren worden geleverd. Zij zetten een krabbeltje en jij haalt na je tennistraining het pakket op.

Foodbox bestellen met korting

Zoals geen enkele consument wil je natuurlijk niet de volle pond betalen. Check daarom even onze actiepagina (bekijk hier). Hier staan relevante en lopende kortingen zodat met een mooie korting van start kunt gaan aan jouw foodboxavontuur!

Top 3 kortingen op dit moment via Foodboxgirls:

Foodbox bestellen top 5

Ben je benieuwd naar welke boxen er allemaal zijn? Bekijk dan onze foodbox vergelijker. Of check de top 5 meest populaire boxen onderstaand. Let op: dit zijn verschillende categorieën door elkaar. Voor een echt passende box kun je beter de vergelijker gebruiken 😉

Beebox
Beebox is een zeer gevarieerde box met erg veel opties zoals bijvoorbeeld een koolhydraatarme box. Beebox is erg populair doordat zij alleen maar biologische producten leveren. Ook wordt er altijd ingespeeld op het seizoen. Wat ook uniek is aan de Beebox is dat zij geen receptkaartjes toevoegen aan de krat met ingrediënten. De recepten en aanwijzingen kun je vinden op internet. Aangezien (bijna) iedereen internet heeft, wordt er zo heel wat papier uitgespaard. Zowel biologisch- als ecologisch verantwoord dus!

HelloFresh
Dit is een van de eerste echt bekende maaltijdboxen en tot nu toe ook de partij die aan de meeste gezinnen een box levert. Deze box staat vooral bekend om zijn versheid van de producten en de afwisselende recepten. Ook hebben zij een zeer populaire familybox, inclusief kleurplaten voor de kids. Doordat de HelloFresh box zo populair is, zijn er ook veruit de meeste bezorgmomenten mogelijk.

Bites we love
Bites we love is één van de meest favoriete boxen die cadeau gedaan kan worden. Zo kun je aan bijvoorbeeld je schoonmoeder een abonnementje geven en zij ontvangt dan een x aantal keer (afhankelijk van je budget) een box met heerlijke gezonde tussendoortjes thuis. Maar ook voor jezelf is dit een heerlijke box. Zo leer je steeds weer nieuwe verantwoorde snacks kennen. Lekker om mee te nemen naar je werk of te delen met je kinderen.

De krat
De krat staat bekend door haar versheid. Alle producten komen rechtstreeks bij de boer vandaan en door deze directe levering kan er super versheid worden gegarandeerd. Wel even goed het zand eraf wassen.

Fruit.nl
Perfect voor als je moeite hebt met voldoende fruit eten of wanneer je vaak dezelfde soorten fruit eet. Deze box bevat fruit van het seizoen en leert jou nieuwe smaken kennen.
foodbox-bestellen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*