HelloFresh biedt nu altijd keuze uit 9 gerechten

HelloFresh biedt nu altijd keuze uit 9 gerechten

‘Ja … Maar wat heb ik daar aan?’ zien wij je denken. HelloFresh biedt nu altijd keuze uit 9 gerechten … ja en … Nou, let op, want eigenlijk is dit een hele fijne toevoeging van HelloFresh. Het negende recept is namelijk niet zomaar een recept, het is een recept dat in voorgaande weken als ‘allerlekkerst’ is beoordeeld door een grote groep mensen. Een goede keuze dus!

Stel jouw eigen menu samen

HelloFresh stelt iedere week voor haar klanten een box samen. Zij garanderen dat deze box gezond, gevarieerd en verrassend is. Maar, wie kent het niet, vaak zit er net 1 gerecht tussen waar jij niet zo van houdt. HelloFresh heeft hier over nagedacht en het voor alle klanten mogelijk gemaakt om zelf een keuze te maken uit verschillende gerechten. Zo bepaal je zelf wat jij in je box krijgt. Fijn!!!

Over smaak valt te twisten

Afgelopen weken heeft HelloFresh een echt televisieprogramma gemaakt: Over smaak valt te twisten. Hierin streden kookteams tegen elkaar. Het gerecht van de winnende kookclub werd in de week daarop toegevoegd aan de keuzegerechten van de boxen. Veel klanten van HelloFresh kozen voor deze optie. Vandaar dat HelloFresh heeft besloten om ook na het televisieprogramma een soort extra gerecht aan te bieden. Natuurlijk niet het winnende gerecht, maar het is het gerecht dat in de weken daarvoor door veel klanten als meest lekker is beoordeeld. Een soort menutip dus eigenlijk. En hoe meer wij geholpen worden, hoe fijner wij dat vinden.

Kies je recepten op tijd!

Leuke aanvulling HelloFresh! Oh … wel nog even een tip voor iedereen; vergeet niet om tijdig je receptkeuzes te maken. Dit moet steeds voor donderdag gebeuren.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*