Maaltijdbox voor baby en peuter

Maaltijdbox voor baby en peuter

Jaaaa! Er is weer een nieuwe box gespot; Spruit, een maaltijdbox voor baby en peuter! Helaas, je moet er wel voor in Amsterdam wonen (vooralsnog) maar het is naar ons idee een super initiatief! Spruit is er voor de hardwerkende ouders met weinig tijd en die het allerbeste willen voor hun baby of peuter. Het is de oplossing om je baby of peuter elke dag te laten genieten van een gezonde, voedzame en gevarieerde maaltijd. HUP! In 1x van je schuldgevoel af :) En dat is best fijn.

Wat is de maaltijdbox voor baby en peuter?

Eigenlijk is het initiatief vergelijkbaar met andere maaltijdboxen. Alleen is de doelgroep anders; baby’s en peuters. Afhankelijk van de leeftijd worden verschillende boxen aangeboden. Je ontvangt voor 3 dagen 3 vers gemaakte maaltijden. Deze kun je in de koelkast een week vers houden. Het enige wat je moet doen: opwarmen en happen maar!

Is het lekker?

De initiatiefnemers van Spruit geven aan dat ze heel erg hebben gekeken naar de smaakwensen van kinderen. Natuurlijk hebben baby’s nog geen voorkeuren, zij moeten simpelweg nog wennen aan de nieuwe smaken. En daar heeft Spruit wat op gevonden: In elke maaltijdbox voor baby en peuter wordt altijd 1 herhaald in de week daarna. Zo zullen ze stap voor stap wennen.

Het is leuk!

En hoe leuk is het? Je ontvangt je doosje en daar zitten dan die heerlijke schattige schaaltjes in; bol van de vitaminen, vezels en gezondheid voor je spruit. Woon je niet in Amsterdam? Dan moet je echt geduld hebben. Op termijn zal Spruit ook leveren in de rest van Nederland. Maar … we zien je denken … ik wil het, ik wil het, ik wil het. Voor jou hebben we gezocht naar andere partijen die hetzelfde doen. Toen stuitte we op: Madaga, zij leveren door heel Nederland.

Andere opties voor een maaltijd box voor baby en peuter

Ook Madaga is overtuigd: natuurlijk wil je het ALLERLIEFSTE zelf koken voor je baby of peuter.  Tegelijk weten ze dat tijd een ding is en dat de bekende babypotjes in de winkel niet voor niets massaal worden verkocht. En we weten allemaal, dat dit niet de beste keuze is. Ook Madaga is hier een oplossing. Zij maken elke week van alles voor baby’s en peuters, super vers en … biologisch YES! Trouwens; ze bezorgen zelfs gratis, en dat is fijn. Madaga bied 3 opties: een proefbox, losse bestellingen in hun webshop, of een menuplan. Ons advies: probeer het eens.

Tot slot

Wij vinden het geweldig om te zien dat er ook voor de allerkleinsten onder ons, zelfs schattige maaltijdboxjes zijn. Een uitkomst voor alle moeders met een druk leven. Nu kun je focussen op een heerlijke maaltijd voor jezelf EN je kindje het allerbeste geven wat er maar is. Handig!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*