Wat zit er in de kerstbox

Wat zit er in de kerstbox?

Wij van FoodBoxGirls kijken uit naar de warmste maand van het jaar: December en vragen ons af: wat zit er in de kerstbox? Het heerlijk avondje, kerst en oud en nieuw. Fijn met jouw gezellige familie om de rijk gedekte tafel genietend van heel veel gangen bijzonder eten.

Maar … dat moet dan natuurlijk wel snel kaar zijn, want we hebben wel leukere dingen te doen dan koken.

allerhande kerstbox

allerhande kerstbox

 

Wij zijn dan ook super benieuwd welke KerstBoxen er dit jaar zullen zijn. Zo zijn wij natuurlijk benieuwd naar alle bekende kerstboxen; de Allerhande kerstbox, de HelloFresh kerstbox, de Marley Spoon kerstbox, de Beebox kerstbox, de Matthijs Maaltijdbox Kerstbox, wie biedt meer???

Wat zit erin? … Wij houden je op de hoogte en geven alle antwoorden op jouw vraag:

Wat zit er in de KerstBox?

 

kerstbox hellofresh

kerstbox hellofresh

De kerstboxen zullen dit jaar vast weer rijk gevuld zijn, zodat wij binnen no-time een heerlijk kerstdiner op tafel hebben staan. Dus … please …. aanbieders van al jullie maaltijdboxen, wat zit er dit jaar in jouw kerstbox? Let us know!!! Wij willen ze graag “unboxen”.

Gourmetbox?

Oh en trouwens, laat dan ook direct even weten wat er in de Sinterklaas box zit. Wordt dit een Sinterklaas gourmetbox dit jaar? Alle gezinnetjes lekker oldschool aan de gang met pannetjes op tafel? Of komt het gourmet stel alleen met kerst op tafel? Een kerst gourmetbox? Of gaan we met zijn allen met oud-en-nieuw gourmetten met een oud-en-nieuw-gourmet-box?
Wordt vervolgd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*